Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Gras Copil Din Lume

Cel Mai Gras Copil Din Lume

O masă înseamnă pentru el trei boluri de. Medicii din mexic sunt terifiați de felul în care acesta arată, mai ales că problema sa nu este una de ordin alimentar.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Selectarea opțiunii generale activ (da) pentru acest scop implică inclusiv acordul dvs. Cele mai tari glume despre copilărieiumor. „sunt bucuros că figurez în cartea recordurilor drept cel mai gras om din lume şi sunt fericit pentru că am slăbit peste 200 de kilograme, a declarat el.

Foto Il Mai Stii Pe Cel Mai Gras Copil Din Lume Cum Arată Acum După Ce
vizitati articolul complet aici : https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-il-mai-stii-pe-cel-mai-gras-copil-din-lume-cum-arata-acum-dupa-ce-a-slabit-aproape-100-de-kilograme-184521.html
Copilul a devenit atât de obez încât nu se mai putea ridica din pat. El a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar acum urmează o dietă strictă și face exerciții fizice. Regele abdullah al arabiei saudite a intervenit personal in cazul unui tanar parintii care apartin claselor sarace sunt obezi si isi hranesc gresit copiii.

Arya permana cântărea 192 de kilograme când a ajuns în atenţia medicilor, dar în ultimele 9 luni a reuşit să dea jos aproape jumătate din masa sa corporală, după o intervenţie de micşorare a stomacului, potrivit canal3.md.

Se duce singură, la 7 ani, să ia 5 litri de cola pe zi, şi kilograme de mâncare şi dulciuri? Din cauza greutăţii, acesta nu poate să meargă la şcoală şi are nevoie de ajutor ca să se deplaseze. Mihir jain are 14 ani și este din india și pînă de curînd era cel mai gras copil din lume cîntărind nici mai mult nici mai puțin de 234 de kilograme.

Micuțul are probleme grave de din păcate, familia micuțului este una modestă și nu poate suporta tratamentul copilului. O masă înseamnă pentru el trei boluri de. Una dintre cele mai afectate țări de pandemie a interzis vânzarea de alcool până pe 15 ianuarie.

Foto Cel Mai Gras Copil Din Lume Are Doar 10 Ani Dar Cantărește 200 De Kilograme
vizitati articolul complet aici : https://www.realitatea.net/stiri/extern/cel-mai-gras-copil-din-lume-are-doar-10-ani-dar-cantare-te-200-de-kilograme_5dcc9279406af85273d7a3a1
Insa, pe masura ce lunile au trecut el a inceput sa dezvolte o pofta de mancare foarte mare. Medicii din mexic sunt terifiați de felul în care acesta arată, mai ales că problema sa nu este una de ordin alimentar. Copilul a devenit atât de obez încât nu se mai putea ridica din pat.

Cele mai tari glume despre copilărieiumor.

Arya permana cântărea 192 de kilograme când a ajuns în atenţia medicilor, dar în ultimele 9 luni a reuşit să dea jos aproape jumătate din masa sa corporală, după o intervenţie de micşorare a stomacului, potrivit canal3.md. Cel mai gras copil din lume. Ar trebui închişi, şi copilul luat de acolo.

Cele mai tari glume despre copilărieiumor. Acum specialiştii de la o clinică din bogota evaluează starea de sănătate a copilului. Medicii din mexic sunt terifiați de felul în care acesta arată, mai ales că problema sa nu este una de ordin alimentar.

Copil Obez Stirile Kanal D
vizitati articolul complet aici : https://www.stirilekanald.ro/tags/copil-obez/
De când a pierdut cea mai mare parte din greutate, arya poate să urce în copaci și să meargă cu motocicleta. Prima revistă online dedicată femeilor din moldova. Arya permana cântărea 192 de kilograme când a ajuns în atenţia medicilor, dar în ultimele 9 luni a reuşit să dea jos aproape jumătate din masa sa corporală, după o intervenţie de micşorare a stomacului, potrivit canal3.md.

În rusia, la vârsta de 21 de ani, a murit ,,eroul kabardian dzhambulat khatokhov, care în 2003 a intrat în cartea recordurilor guinness ca fiind cel mai mare copil din lume.

Cele mai tari glume despre copilărieiumor. Arya a reușit să slăbească mai mult de 95 de kilograme, potrivit the sun. Insa, pe masura ce lunile au trecut el a inceput sa dezvolte o pofta de mancare foarte mare.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Gras Copil Din Lume"