Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Campina

Case De Vanzare Campina

Imobiliare » case de vanzare. Anunturi case de vanzare campina.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

P + 1 + pod descriere: Vila de vanzare in campina,zona centrala. Explorează și case de vânzare!

Teren De Vanzare Campina Prahova Prin Agentia Matos Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://mercador.app/teren-de-vanzare-campina-prahova-prin-agentia-matos-imobiliare/1853
Suprafata construita a imobilului este de 290mp iar cea utila de 215mp. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Păreri ale clienților, prețuri, date de contact,, ⌚ programul de lucru cu publicul al firmelor cu sediul în câmpina care sunt.9105600 câmpina 072 213 3210.

Imobilul are suprafata construita de 120 mp, cea utila de 100.

Intimitate, confort, aer curat de munte. 01:00 casa de vanzare campina , zona semicentrala , construita in 2009 ,zona plăcuta cu padure si priveliste de munte cu acces rapid si uşor, fara sursa de zgomot si poluare, locuinţa conferă: Vilaprahova.ro), este constructie noua, finisata la cheie, compusa din living, 2 dormitoare, baie.

Vila de vanzare in poiana campina zona semicentrala. Imobiliare » case de vanzare. Casa de vanzare, constructie de caramida situata in zona semicentrala a municipiului campina.

Poze Casa De Vanzare Campina Centru Id 27913 1
vizitati articolul complet aici : http://case.topestate.ro/imagini-casa-de-vanzare-cu-3-camere-300-mp-teren-in-zona-centru-campina-prahova/27913/
Casa din caramida si beton. Vilaprahova.ro), este constructie noua, finisata la cheie, compusa din living, 2 dormitoare, baie. Casa de vânzare în campina, zorile, prahova, zona linistita , arata bine estetic cât şi constructiv , sunt 3 case in.

Suprafata teren 400 m2, din care 95 m2 locuibili.

Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Casa de vanzare la 1h si 20 min de bucuresti, situata in localitatea pitoreasca poiana campina, mobilata, pretabila casa de vacanta sau pensiune. Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa.

Explorează și case de vânzare! Vanzare 1/2 vila,noua,complet separata,campina ph. Intimitate, confort, aer curat de munte.

Case De Vanzare Brebu Home Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/casebrebu/
Cauți o casa în campina? Anunturi imobiliare case de vanzare. Sute de anunțuri imobiliare actualizate zilnic:

Casa de vânzare în campina, zorile, prahova, zona linistita , arata bine estetic cât şi constructiv , sunt 3 case in.

48 de case/vile de vanzare in campina, judetul prahova, pe imobiliare.ro. Vand teren si casa in poiana campina, str. Ieri 08:28 144 m2 | 2 camere.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Campina"